Savings that work

At VoucherCodes we’re super strict about the quality of savings on our site and app. There’s nothing worse than getting excited about a great deal, then… ummm… nothing.

Not only is every offer lovingly checked and added by our team, we go the extra mile to re-check our voucher codes daily. So you can be confident that all of the offers on our site will work.

Because we’re proud of all the effort that goes into making sure our savings work, we like to shout about it. That’s why each of our offers has a name on it, to show it’s tested and working.

Здравейте

Вие сте на правилното място ако искате да научите повече за нас и как можем да ви помогнем да развиете повече вашия бизнес.

спестявай с Кодо всеки ден

От старта на Kodo, нашата мисия е да помогнем на купувачите да спестяват винаги, когато пазаруват в магазина до тях или онлайн. За последните пет години помогнахме на хиляди Българи да си позволят повече за техните пари. Някои неща никога няма да се променят и това със сигурност е едно от тях.

Всеки ден ние работим с НАД 5000 търговци от България и целия свят, за да подсигурим на нашите потребители най-добрите оферти.

За Нас 1

Каквото и да търсите да купите, ние винаги имаме най-добрите оферти и промо кодове, с които да спестите вашите пари. От ваучери за отстъпка в ресторанти и намаления на любимите ви модни марки до оферти за забавления, фитнес, интернет планове и дори кредити – от каквото и да имате нужда, ние се грижим да спестявате винаги!

Ние имаме страхотен екип от професионалисти в откриването на най-добрите оферти, които работят здраво всеки ден, за да осигурят за вас най-добрите ексклузивни оферти, които може да откриете само при нас. А Най-доброто е, че ние можем да ви гарантираме, че нашите ексклузивни оферти са винаги актуални. Така че какво чакате? Потърсете това, което искате да купите в Кодо сега!

За Нас 2

Най-добрите оферти

Събирайки вече години наред най-добрите онлайн оферти от България и чужбина, мислим че вече сме много добри в това, което правим.

 

Нашите сътрудници са напълно отдадени в създаването на дълготрайни партньорски отношения с най-големите онлайн брандове от България и чужбина, за да подсигурят за вас всички тези невероятни отстъпки, които ще намерите само в Kodo.bg

 

Ние подсигуряваме най-добрите отстъпки за нашите потребители и няма да пропуснем да се похвалим с това.

Как печелим Ние?

Както вече знаете Kodo е напълно безплатна услуга, която помага на своите потребители да спестяват всеки ден. Нашия екип всеки ден работи със стотици Български и международни партньори, за да ви подсигури най-добрите отстъпки онлайн и в магазина до вас. Всичко това отнема много време, усилия и работа.

Понякога наши рекламодатели, заплащат символично, за покупки направени от наши потребители.

Други брандове присъстват в Kodo, заплащайки за реклама на предлаганите от тях стоки и услуги. Това в никакъв случай не означава, че бихме направили компромис и сме готови да ви рекламираме всичко. За да намери място в Kodo, офертата на рекламодателя трябва да е истински добра.

За публикуването на по-голямата част от офертите тук не получаваме нищо. Само защото са прекалено добри и не са за изпускане! 🙂

Искате повече продажби от вашите отстъпки?

Готови ли сте да се възползвате от силата на промоционалните кампании, базирани на данни? Нашите ритейл експерти ще ви помогнат да оптимизирате вашите оферти и да спечелите нови клиенти.

Партньорство

В Медиите

Кариери

Контакт

За Нас 3
Информация
Kodo.bg - Всички Оферти с Промо Код за Отстъпка