Партньорство

Нашия екип за партньорско сътрудничество разбира добре индивидуалните нужди на нашите рекламодатели и им помага да създадът кампании за достигане на стратегическите им цели. Ние знаем, че потребителското доверие към вашия бранд е изключително важно и за това внимателно подбираме начина, по който да промотираме вашите оферти.

Независимо дали желаете да привлече нови клиенти за вашия бизнес, целите увеличаване на средната стойност на потребителската поръчка, работите върху изграждане на вашия бранд имидж или се стремите да привлечете трафик към физическите локации на вашите магазини, ние ще бъдем до вас и ще ви помагаме с точните за вас решения.

75%

Мобилен трафик

25-34г.

Основна аудитория

6.7

Средно прегледани оферти

38%

Завръщащи се посетители

Предимно Мобилни

Пазаруването днес е изключително комплексно потребителско преживяване като купувачите преминават през няколко различни платформи преди да направят своята поръчка. Достъпът до интернет през браузъра на различни мобилни утройства се преплита с употребата на приложения и социални мрежи, за това ние от Кодо инвестираме много работа във всички тези платформи.

 

Подходът за развитие на нашата платформа е основно насочен към мобилния трафик, което ни правилното решение за таргетиране на локации при разпространението на вашите оферти. Така потребителите могат да изберат най-добрата за тях оферта в точното време на точното място. Ние ще ви помогнем да откриете връзката между трафика в магазина и онлайн поведението на потребителите, генерирайки измеримо увеличение на вашите клиенти.

 

Пазаруването през различни мобилни устройства расте постоянно. Благодарение на напълно адаптивния дизайн на Кодо, вашите оферти достигат до потребителите по възможно най-добрия начин, водейки все повече повече купувачи във вашия магазин.

 

Партньорство 1
Партньорство 2

Прецизно таргетиране

 От опита ви във вашите търговски обекти знаете, че всички потребители не са с едни и същи нужди. Това се отнася в пълна сила и за онлайн търговията. Купувачите днес очакват релевантни и индивидуализирани преживавяния при пазаруване онлайн и в днешния дигитален свят.

 

Благодарение на информацията, която анализираме ние можем да достигнем до ангажирани в пазаруването потребители и да им предложим вашите индивдуализирани оферти в точния момент чрез нашия уебсайт или всички други продукти, които предлагаме на нашите партньори. По този начин вашия бранд ще изгради връзка с най-подходящата за вас аудитория.

Индивидуални решения

Подпомагайте вашите продажби извън основните промоционални периоди като вместо промо код за отстъпка при покупка сега, предложете на нашите потребители гифт карта за определена стойност при следващата поръчка от вас.

Като дарявате своите клиенти с гифт карти, когато пазаруват при вас вие може да увеличите своите продажби и средната стойност на поръчките във вашия магазин без да е нужно да предлагате отстъпки. Важно е да отбележим, че ние можем да предложим вашата оферта както онлайн така и в магазините ви без да е нужна каквато и да е интеграция или EPOS тракинг.

 

Партньорство 3

Искате повече продажби от вашите отстъпки?​

Готови ли сте да се възползвате от силата на промоционалните кампании, базирани на данни? Нашите ритейл експерти ще ви помогнат да оптимизирате вашите оферти и да спечелите нови клиенти.
Kodo.bg - Всички Оферти с Промо Код за Отстъпка