Маркетинг с промо код и е-ваучер отстъпки

Никога в историята на търговията, офертите с промо код и е-ваучер не са били по-ефективни и търсени от купувачите, както днес. С ежедневното нарастване на тяхната популярност и създаването на платформи като Kodo.bg, търсенето и използването на промо код от купувачите е вече необходимост и неизменна част от процеса на пазаруване. За никого не е тайна, че всеки обича добрите оферти, а промо код отстъпките карат купувачите да изпитват това чувство много по-силно от обикновено намаление!

Дигитален Маркетинг 1

Защо да предлагаме промо код отстъпки?

Промо код и ваучер отстъпките продължават да са изключително достъпна като цена възможност за маркетинг и почти половината търговци в света ги използват за достигане до по-високи продажби под една или друга форма. Причината за това е, че кампаниите с промо кодове и ваучери за отстъпка са изключително измерима и ефективна форма на маркетинг. Вашите конкуренти, вече вероятно ги използват или експериментират с тях като част от своя маркетинг план, за това ви препоръчаме да започнете и вие. Ето още няколко причини за това:

Увеличете броя на новите си клиенти

Увеличете разпознаваемостта на вашия бизнес или бранд

Направете новите си клиенти редовни такива

Увеличете продажбите на определен вид стока

Създавайте възможности за продажба на стоки с повече печалба за вас

Оставете добро впечатление в новите си клиенти

"Всеки ден създаваме нови и нови възможности за нашите партньори"
Дияна Попова
Маркетинг Мениджър

Как да използваме промо код, за да промотираме своя бизнес?

Основната цел при маркетирането на вашия бизнес с промо код или ваучер за отстъпка е не само закупуването на определени стоки, а най-вече оставянето на трайно впечатление в съзнанието на потребителите. Добре планираните промоционални кампании с промо код или ваучер за отсъпка могат както да увеличат вашите продажби, така и като цяло да засилят посещението на търговските ви обекти или онлайн магазин. Дори в случай, че малко клиенти се възползват от код или ваучер за отсъпка, изграждането на впечатление и разпознаваемост за вашия бранд е най-добрия и дългосрочен ефект от тези кампании.

Защо да работите с Kodo.bg?

Сътрудничеството с Kodo.bg открива много възможности за вашия бизнес, независимо дали предлагате стоки и услуги онлайн или само през физически търговски обекти. Kodo.bg е водещата в България дигитална платформа за изгодно пазаруване, събираща на едно място промо код и ваучер отстъпки, сезонни намаления и промоционални оферти. Всеки ден хиляди хиляди активно пазаруващи Български купувачи ни посещават, за да прегледат най-новите оферти около тях, които им помагат да вземат решение къде да пазаруват и какво да закупят. Като наш партньор вие може да се възползвате от нашите решения за увеличаване на вашите продажби, потока от нови и завръщащи се клиенти, както и разпонзаваемостта на вашия бранд.

Дигитален Маркетинг 2

Готови ли сте вашите оферти да бъдат достъпни навсякъде и по всяко време?

Попълнете формата за контакт и започнете да промотирате своя бизнес безплатно днес!

[forminator_form id=“9447″]

Дигитален Маркетинг 3
Информация
Kodo.bg - Всички Оферти с Промо Код за Отстъпка